FedoraTR Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Download: Fast, Fun, Awesome
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fedora ve Vodafone 3G  (Okunma Sayısı 1273 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
machinecode
Faruk
Kurucu
Fedora Uzmanı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : Aralık 07, 2009, 00:35:24 »

"Bu yazının bir benzerini Ubuntu için yazmıştım, aynıları Fedora içinde geçerlidir, uzatmaya gerek yok iyi günler..." diyebilmeyi ne kadar çok isterdim. Gülümseme Epeydir Ubuntu 9.10 kullanıyordum, haftasonu oturup Fedora 12 ye geçiş yaptım. İlk yaptığım işlerden biri 3G kartımı Fedora12 de denemek oldu işim. Driverları ve betavine'daki yazılımı kurdum. Onunda bağımlılıkları ile ilgili bir dizi sorun yaşadım ama sonunda kurdum. Gülümseme

Herşey güzel modemi görüyor, internete bağlanıyor. Ayarlar tamam. Ama birde ne göreyim işlemci kullanımım %100 :S
Bu sorunu çözmek için birkaç yol denesem de çözemedim, sorun pyhton'dan kaynaklıymış anladığım kadarıyla. Mandriva, openSUSE, RedHat'da da geçerli bir sorunmuş. Şimdi Ubuntu'ya geri dönüş gözüküyor, bakalım bu sorun ne zaman çözülecek...

Ek olarak sol üstteki Ağ Bağlantıs aracı ilede bağlantı sağlanamıyor, Ubuntu'da normalde pin kodunu sorarken Fedora bu işi öğrenememiş daha. Gülümseme
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2009, 00:40:37 Gönderen: machinecode » Kayıtlı

FedoraTR
dark in the sunlight => http://www.omerfarukak.com
_buRock_
_buRock_
Kurucu
FedoraTR Bağımlısı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2009, 10:16:02 »

Bir ara %93'e kadar düşmüştü ama yaa Kahkaha Kahkaha

LinuxBabe
Fedora Meraklısı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2010, 19:44:00 »

"Bu yazının bir benzerini Ubuntu için yazmıştım, aynıları Fedora içinde geçerlidir, uzatmaya gerek yok iyi günler..." diyebilmeyi ne kadar çok isterdim. Gülümseme Epeydir Ubuntu 9.10 kullanıyordum, haftasonu oturup Fedora 12 ye geçiş yaptım. İlk yaptığım işlerden biri 3G kartımı Fedora12 de denemek oldu işim. Driverları ve betavine'daki yazılımı kurdum. Onunda bağımlılıkları ile ilgili bir dizi sorun yaşadım ama sonunda kurdum. Gülümseme

Herşey güzel modemi görüyor, internete bağlanıyor. Ayarlar tamam. Ama birde ne göreyim işlemci kullanımım %100 :S
Bu sorunu çözmek için birkaç yol denesem de çözemedim, sorun pyhton'dan kaynaklıymış anladığım kadarıyla. Mandriva, openSUSE, RedHat'da da geçerli bir sorunmuş. Şimdi Ubuntu'ya geri dönüş gözüküyor, bakalım bu sorun ne zaman çözülecek...

Ek olarak sol üstteki Ağ Bağlantıs aracı ilede bağlantı sağlanamıyor, Ubuntu'da normalde pin kodunu sorarken Fedora bu işi öğrenememiş daha. Gülümseme

Merhaba ben şu anda Fc13 x86_64 sistemde turkcell ile baglanıyorum vodofone de dedigin gibi cpu kullanımı %100 lere geldi fakat update ettiğim zaman soorun düzeldi. Umarım sorunun düzelmiştir Gülümseme
machinecode
Faruk
Kurucu
Fedora Uzmanı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2010, 19:47:31 »

kullanılan pyhton sürümünden kaynaklanıyordu. Gülümseme Sonra yeni sürümde kalktı tabi o durum.

FedoraTR
dark in the sunlight => http://www.omerfarukak.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: