kartes
Fedora Meraklısı
Yaşasın Fedora!
|
 |
« Yanıtla #60 : Ocak 17, 2010, 20:39:51 » |
|
Zamanla hepsi olacak. Insallah... Teşekkür ederiz ........ Hoşgeldin aramıza  Sagolunuz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çaltılı-33
Fedora Meraklısı
|
 |
« Yanıtla #61 : Mart 11, 2010, 16:10:40 » |
|
Arkadaşlar merak ettim _buRock_ ve machinecode neredeler kaç zamandır forumda yoklar sanki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
machinecode
|
 |
« Yanıtla #62 : Mart 11, 2010, 17:31:18 » |
|
Çok uzaklarda değiller, yani en azından internete çok uzaklarda değiller.  Sadece yazılarını burada yayınlama fırsatı bulamıyorlar diyebiliriz, yoksa takipteler. Topluluk üye sayısı artıp, daha geniş, istekli insanlar gördükleri anda projelerini onlarla paylaşıp, canlandırabilirler.  Birde önümüzdeki dönemlerde sitenin yapısını tamamen değiştirebilirler, bunlar sadece dedikodular 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_buRock_
|
 |
« Yanıtla #63 : Mart 12, 2010, 00:47:15 » |
|
Evet, kesinlikle machinecode'un dediği gibi _buRock_ ve machinecode çok uzakta değiller  Ve çeşitli dedikodular da var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çaltılı-33
Fedora Meraklısı
|
 |
« Yanıtla #64 : Mart 12, 2010, 01:42:45 » |
|
Dedikodu tedavisi mümkün olmayan bir hastalık gibidir dilerim devamı gelmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h4cky0u
|
 |
« Yanıtla #65 : Mart 12, 2010, 22:04:43 » |
|
Topluluk üye sayısı artıp, daha geniş, istekli insanlar gördükleri anda projelerini onlarla paylaşıp, canlandırabilirler.  Yanlış.Eğer projelerini paylaşırlarsa topluluk üye sayısı artar.Arz talep meselesi olmamalı böyle bir konu.En azından özgürlük adına.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çaltılı-33
Fedora Meraklısı
|
 |
« Yanıtla #66 : Nisan 03, 2010, 16:05:34 » |
|
sevgili _buRock_ ve machinecode böyle kenara çekilmeye hakkınız yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_buRock_
|
 |
« Yanıtla #67 : Nisan 04, 2010, 17:42:09 » |
|
sevgili _buRock_ ve machinecode böyle kenara çekilmeye hakkınız yok
Kenara çekilmedik çaltılı-33, buradayız... Bazı konular üzerinde çalışıyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stratovarius
Fedora Meraklısı
|
 |
« Yanıtla #68 : Kasım 02, 2010, 22:02:07 » |
|
selamlar hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
machinecode
|
 |
« Yanıtla #69 : Kasım 03, 2010, 01:08:31 » |
|
Hoş geldin, stratovarius.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fortran
|
 |
« Yanıtla #70 : Kasım 03, 2010, 01:20:51 » |
|
Merhaba stratovarius, hoşgeldin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
machinecode
|
 |
« Yanıtla #71 : Mayıs 29, 2011, 21:58:39 » |
|
Bu günlerde kalabalıklaştık ama yeni gelen arkadaşlar buradan bir merhaba demediler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barış şekerciler
|
 |
« Yanıtla #72 : Mayıs 30, 2011, 07:56:05 » |
|
@stratovarius, hoş geldin  @machinecode, galiba görmediler bu başlığı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deadking
Fedora Meraklısı
|
 |
« Yanıtla #73 : Haziran 18, 2011, 00:50:09 » |
|
linux sürümlerinde yıllardır sürüklenen birisi olarak (yaklaşık 10 yıldır) debian, ubuntu, pardus'u denedikten sonra, red hat'ın kıyısından kullanan biri olarak fedoraya yeniden dönmüş bulunuyorum. yaşı 40a gelmiş birisi olarak artık bi yerlerde durmam gerektiğini düşündüğümde son gezinmelerin yine son durağı fedora oldu.. artık burada kalmak istiyorum.. paylaşımların kıskanmadan özgürce ve dostça olduğu bir yere geldiğim zannımla nihayet burada demir atıyorum.. herkese yürekten içten bir merhaba demek istedim.. tüm kullanıcılara geliştiricilere ve bu uğurda göz nuru döken arkadaşlara sevgiler saygılar sunuyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
machinecode
|
 |
« Yanıtla #74 : Haziran 18, 2011, 01:08:01 » |
|
linux sürümlerinde yıllardır sürüklenen birisi olarak (yaklaşık 10 yıldır) debian, ubuntu, pardus'u denedikten sonra, red hat'ın kıyısından kullanan biri olarak fedoraya yeniden dönmüş bulunuyorum. yaşı 40a gelmiş birisi olarak artık bi yerlerde durmam gerektiğini düşündüğümde son gezinmelerin yine son durağı fedora oldu.. artık burada kalmak istiyorum.. paylaşımların kıskanmadan özgürce ve dostça olduğu bir yere geldiğim zannımla nihayet burada demir atıyorum.. herkese yürekten içten bir merhaba demek istedim.. tüm kullanıcılara geliştiricilere ve bu uğurda göz nuru döken arkadaşlara sevgiler saygılar sunuyorum...
Hoş geldin deadking.  Senin gibi deneyimli arkadaşlara yenilere yardım edebilmek için çok ihtiyacımız var. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|