init 3 çalışmadı ? PATH verilmemiş olabilir zannedersem ama bende çalışıyor hala ; ?
Neyse şimdi senin için ufak bir araştırma daha ekran kartın AutoCAD sitesinde onaylanmamış çünkü listede yok sadece senin kartının en üstü olan GTX ve GTX+ olarak konulmuş 2012 maya için gösterdim ancak sonuca pek gitmiyor sana önerim şua olcak MAYA'yı istersen biraz eksiye dön ve Fedora 14 kur çünkü orda Fedora 14 yazıyor orda test edilmiş sanırsam Opensuse'de tam olarak driveri kurduğunu zannetmiyorum çünkü bir kaç değişilik ve ekran kartı kurma moduna geçmemişşin büyük ihtimal değişken noktalar var
Ayrıca Download yaparken HTTP kullan en azından onların onaylı serverlerinden alman ve md5 testleri ile onaylaman CD'ye yazarken düşük hızda ve yine onaylı giderken Fedora'dan problem çıkmaz veya herhangi bir başka iso'da
http://www.autodesk.com/graphics-hardwareburdan bir kontrol et bakalım istersen ; tekrardan MAYA 2012 mevcut ancak sitesinde kuruluma gitmen ve onaylı araştırma raporlarını oku işlemci olarak kontrol et bir noktayı kaçırmış yada en kötü ihtimal donanımın bu programa daha uygun olarak kullanılamıyordur Linux çekirdekde
Günümüz Linux çekirdekleri öyle bir hal aldiki artık yetişimiyor desem yeri olcak Windows 7 bu konuda rahat çünkü driverleri konusunda herhangi bir problem çıkması biraz zor her yerde driverleri kaynıyor ancak Linux çekirdeklerin daha gelişmesi lazım.Fakat düzgün bir kurulum ve uygun seçimler yaparsak ve biraz linux aşinalığı ancak o şekilde aşılıyor bir eski yazımda touchpad'den yaşadığım sorunları aktarmıştım bügün ise şuan touchpad' gayet rahat halletim batarya ve kablosuzda,en büyük derdim olan çift ekran kartı problemimde dahil.Ancak bunlara erişirken hemen hemen tüm ünlü linuxları live USB veya CD olarak denedim gerekirse kurup modifiye geçici diskler gerçekten sayısı gerçekten çok olan denemem oldu. Forumlarda başka sitelerde başkalarının tecrübelerinden de faydanlanmak gerebilir.Biraz hikaye yazısı gibi oldu kusura kalma ; Şimdiki önerim Fedora 14 sistemi kur ve hemen sistemi update et önce en son kerneline eriş ;
Daha sonrasında Fedora 15 olmasın tabi ; update sonrasında
gcc
kernel-devel
make
vim
Bu paketlere sahip olman nvidia kart kurucan derlemeye çekirdek derleme paketlerine ihtiyaç duyucak çünkü kerneline entegre etmesi lazım
Ama arkadaşlar sana EasyLife önermiş fedora 14 sürümünü indirip ordanda önce deneyerek şansını denemen mümkün ancak ben onu kurunca bu benim nvidia 7600 gs kartımı tanıdı sonucu güzeldi.
Ancak bu olmassa o zaman nvidia'yı kontrol eden modulu blocke etmen gerekebilir.Çünkü fedora 11'den sonra yanlış değilsem nvidia kart driverlerini koymuşlar ancak ben her zaman 12-13-14 üstünde EasyLife ile kurdum.Fedora 15 kurduktan sonra bende nvidia geforce 9800GTS kart satın aldım bende de onuda otomatik tanıdı.

ISO'n yanlış olabilir.
Hala tanımassa bu sefer init 3 yapmayı ve yukardaki yöntemi tekrar denemeni öneririm.
Oda olmassa error nedir onu yollarsan sevincem

)